avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii angajatorul unui absolvent poate suporta la ,cerere din fondul de soma,j plata taxei la facultate pentru angajatul sau (inscrierea la facultate de stat/particulara ?) Daca facultatea dureaza mai mult decat cei 3 ani de angajare obligatorie ce se intampla ?

Alte discuții în legătură

Legislatie invatamant universitar mihaelagutu mihaelagutu Buna ziua, am si eu o intrebare in ceea ce priveste invatamantul universitar. Am terminat deja o facultate dar la particular iar in prezent ma pregatesc ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)