avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Unde plateste impozit pe profit ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Unde plateste impozit pe profit ?

Speta :

Societatea A (persoana juridica romana) produce un bun la un pret de 1000 RON
Societatea A vinde bunul societatii B inregistrate in Cipru (sa zicem) cu pretul de 1010 RON
Societatea B vinde la rindul ei bunul persoanei juridice romane C cu pretul de 1500 RON

Unde va plati impozit pe profit societatea B , in Cipru sau in Romania ?
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 22:06, 3 Octombrie 2007
În Cipru, cum nici firmele române nu plătesc impozit pe profit în alte ţări, dacă sunt înmatriculate în România ci li se aplică dispoziţiile Codului Fiscal din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare profit sc colonelu colonelu Caz ipotetic : Societatea A e o persoana juridica romana (sa zicem un SRL) Asociat la aceasta societate (sa zicem 75% din partile sociale) e o persoana ... (vezi toată discuția)
Impozitarea vanzarii unui apartament in romania pentru cetatean cu resedinta fiscala in elvetia mihaime mihaime Buna ziua, Sunt cetatean roman care locuieste in strainatate si am domiciliul fiscal recunoscut si de ANAF in Elvetia. Tocmai urmeaza sa mostenesc un ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cerul cerul Am cumparat un autoturism din Germania.Doresc sa-l vand persoanei care a platit ptr el si cu banii careia am platit drumul etc. Pretul autoturismului care o ... (vezi toată discuția)