avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare chirias din spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare chirias din spatiu comercial

La data de 01.04.2010 mi-a expirat contractul de inchiriere a unui spatiu comercial. Chiriasul, care nu si-a platit chiria din sept. 2009, nu vrea sa plece. Am intentat proces de evacuare, dupa ce i-am trimis 4 instiintari ca nu ii prelungesc contractul, si prin executor si prin avocat. Primul proces a fost pe 09.06. 2010, amanat la cererea chiriasului pentru a-si angaja avocat. Urmatorul termen inca nu stiu cand va fi.Dar astazi am fost la IREM sa trec curentul pe numele meu si stupoare, nu pot ca la dosar era un act aditional de prelungire a contractului de inchirier pe 35 le luni, pana in 2013, fiind semnat si de mine, cu semnatura falsificata de el. Ce pot sa fac? Unde sa merg la politie sau sa intentez un nou proces? Este un individ cu relatii mari in zona. Multumesc amticipat. Cu respect Georgeta Marginean
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:25, 9 August 2010
mergeti la politie, faceti plangere penala. cautati sa vorbiti cu cei de la IREM si sa le dati o copie de pe plangerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias la expirarea contractului marginean Georgeta marginean Georgeta La 01.04.2010 expira contractul de inchiriere . Eu persoana fizica, chiriasul societate comerciala. L-am notificat de prin august ca nu-i mai prelungesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita-chirias primarie Presedintele Presedintele Buna ziua, Va aduc la cunostinta o problema cu care ma confrunt de aproape 2 ani, de cand sunt Presedintele unei Asociatii de Proprietari, si pentru care va ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi mmp mmp Locuiesc intr-un bloc care apartine unei societati comerciale. Initial, cand societatea era propietatea statului, in bloc erau cazati angajatii, blocul avand ... (vezi toată discuția)