avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura orange
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura orange

In 2002 am cumparat un telefon cu abonament de la orange, incheiat cu contract pe 2 ani. Dupa un an si 2 luni am renuntat la abonament si nu mi s-a cerut clauza de reziliere de 1000 ron, dar nici nu am platit ultima factura ultima factura .Anul trecut in februarie am primit de la orange o instiintare sa platesc ultima factura plus acea clauza de 1000 ron la care se adauga penalitati. In iunie tot anul trecut am primit alta hartie in posta in care scria ca orange renunta la acea clauza de reziliere dar in schimb tot mi se cerea plata facturii si de data aceasta fara penalitati. Anul acesta in martie am primit de la o firma de avocatura o instintare in care eram sfatuit sa platesc pentru a nu ajunge in instanta, iar astazi 9.08.2010 am gasit in posta o cerere de executare silita de la un avocat si mi se pretinde sa achit suma de 600 ron desii ultima factura era de 200 ron. Ce sa fac? E posibil dupa atatia ani sa fiu nevoit sa pletesc acea factura + penalitati chiar daca timp de 7 ani nu am fost instintat, si penalitatiile sa fie mai mari ca suma initiala?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:50, 9 August 2010
Dreptul lor la actiune s-a prescris. Daca faceti plata, este plata nedatorata. Faceti contestatie la executare.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare sau recuperatori jacuzzi jacuzzi Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/ Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)
Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)