avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate e buna facultatea?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

e buna facultatea?

as vrea s ma inscriu la univ lucian blaga sibiu,fac de drept...ce parere aveti?e buna?multumesc ast rasp
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 09:58, 28 August 2010
Eu va recomand calduros aceasta facultate . Sunt profesori de exceptie si se face carte.Este de stat si are multa credibilitate, si chiar diverse recunoasteri pe plan international .
multumesc mult...
ulbsibiu.ro
cine doreste sa invete, invata la orice facultate; depinde de responsabilitatea cu care fiecare dintre noi abordam problema si de viitorul pe care dorim sa ni-l cladim; atunci cand nu te bazezi pe sistemul PCR, inveti, inveti si iarasi inveti...
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care dintre urmatoarele universitati este mai buna? AwesomeUsername AwesomeUsername Buna ziua, Care dintre Facultatea de Drept a Universitatii „Babeș-Bolyai” din Cluj si Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” a ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)