avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa faliment

cu respect dar eu am fost si administrator siactionar la data cind fiscul a inceput cererea de drimitere in judecata ptr insolventa firmei iar toate actele firmei le-am predat prin proces verbal actualilor actiona ce sai mai predau lichidatorului iar bunuri nu am nici eu nici fosta firma curespect
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 23:09, 9 August 2010
Precizati aceasta situatie lichidatorului si depuneti acel proces verbal de
predarea a actelor catre dinatorii actuali.
Puteti risca sa fie ceruta atragerea raspunderii personale a dvs pentru
datoriile firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau inchidere firma brokesoul22 brokesoul22 Buna ziua, imi cer scuze ca va retin din timpul. dv. dar nu mai stiu ce sa fac ajutati-ma va rog!!!! Situatia este urmatoarea: Am deschis acum 4 luni o ... (vezi toată discuția)
Solicitarea anularii actelor anterioare deschiderii procedurii insolventei Gigel Vieru Gigel Vieru Am o situatie cu care nu m-am mai confruntat si as ruga sa ma ajute cineva cu mai multa experienta in domeniu. O societate (SRL)are datorii de peste 90.000 ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului atrasa solidar cu firma LaurTib LaurTib Sunt un administrator al unui srl cu asociat unic (tot in persoana mea). In urma cu 7 ani Fiscul a executat toate bunurile firmei. Firma nu a mai avut ... (vezi toată discuția)