avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am si eu o intrebare.daca baj dosarul de divort acum (aujust) la cat timp va fi prima infatisare si care e term care se acorda ptr impacare?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:03, 10 August 2010
depinde daca e vorba de bucuresti sau de provincie. in bucuresti primul termen se la doua-trei luni de la primirea cererii de divort.
buna ziua.
la intrebarea dvs. nu veti putea primi un raspuns cert, intrucat termenele de judecata care se acorda difera de la o instanta la alta.
depinde si de nr. de dosare aflate pe rolul judecatoriei in cauza.
termenul de impacare este de doua luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)
Durata divort ASilviu ASilviu Sunt casatorit de 8 ani si avem un baietel de 5 ani. De 2 ani nu mai exista comunicare in familie, nu mai avem o relatie, merg acas de dragul copilului. M-am ... (vezi toată discuția)
Daca reclamantul nu intra in sala de sedinta cauza se suspenda? gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna ziua. Daca reclamantul in cazul unui divort nu intra in sedinta la data primei infatisari deoarece parata s-a prezentat cu avocatul, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)