avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce se intampla daca refuz sa semnez dispozitia de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce se intampla daca refuz sa semnez dispozitia de eliberare din functie?

Ce se intampla daca refuz sa semnez dispozitia de eliberare din functie?In urma reorganizarii postul de sef serviciu SPCLEP a fost desfiintat.Dar,in urma radiogramelor primite de la DEPABDEP Bucuresti rezulta ca acest serviciu se poate reorganiza in primariile care se incadreaza in nr.de personal . Culmea ,primarul nostru refuza sa mai faca aceasta miscare de reconstituire a serviciului pe motiv ca mai bine delega personal din primarie cu 25-40% atributii de evidenta .Este legal daca exista posibilitatea de a avea un serviciu constituit sa refuzi sa-l infiintezi?Mai mult cine va coordona serviciul petru ca nu vrea nimeni sa faca pe seful dar sa nu fie platit pentru asta?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:57, 9 August 2010
daca refuzati...o sa vi se comunice cu posta. daca nici asa nu doriti sa primiti dispozitia.... no problem, primaria poate oricand face dovada ca v-a comunicat actul administrativ. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa renunt la postul de sef spclep ? cristina 33 cristina 33 In urma reorganizarii postul meu de sef serviciu a fost desfiintat dintr-o eroare,mai exact dintr-o proasta interpretare a legii de catre unele persoane.Acum ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de sporul de conducere? rianaadnana rianaadnana Pana la aparitia OUG 63/2010 am ocupat postul de sef birou SPCLEP,pentru care beneficiam de sporul de conducere de 25%.Acum,dupa ce am fost destituita din ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)