avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... un vis?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

un vis?

o prietena doreste sa devina avocata,ce pasii trebuie sa urmeze tinand cont k a terminat doar liceul?daca urmeaza o facultate fara frecventa are vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 09:23, 10 August 2010
Daca urmeaza facultatea de drept...nu conteaza ca va fi la fara frecventa...poate apoi sa incerce la Barou!
Prietena dvs.trebuie sa urmeze o facultate de Drept-zi,frecventa redusa,fara frecventa,nu are mare importanta,iar dupa absolvire,poate sa sustina xamenul de admitere in Barou.
Un vis care,cu multa munca,vointa si consecventa,se poate realiza.
Mult succes! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru a deveni avocat? Elena14 Elena14 Buna,sunt Elena si am 14 ani.Eu vreau sa ajung avocata si m-ar interesa la ce profil ar trebuii sa dau la liceu pentru a putea ajunge avocata.Multumesc! (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Buna. despre a fi avocat... D0R1N D0R1N Inca nu am terminat liceul (sunt la stiinte sociale) in viitor vreau sa devin avocat..As vrea sa stiu Cat costa intrarea in barou ? si daca este meseria de ... (vezi toată discuția)