avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Absolventi Spiru Haret
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Absolventi Spiru Haret

Sunt absolventa a U.Spiru Haret,cu licenta iulie2009,iar in februarie 2010,avand adeverinta de la universitate,in urma unui concurs ,am fost promovata in administratie , de la referent la inspector.Ce se va intampla cu aceasta promovare?
In situatia mea se gasesc si alti colegi. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: cgabriela , utilizator 18:14, 16 Noiembrie 2010
Buna ziua, vad ca nu s-a dat nici un raspuns... Totusi ce se intampla cu cei care au fost promovati pe baza adev. eliberate in 2009?? Multumesc si astept si eu un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme in privinta promavarii dupa absolvirea facultatii luminita_l luminita_l am absolvit cursurile universitatii de drept si administratie publica Spiru Haret,facultatea de drept Bucuresti in anul 2011, am primit o adeverinta din care ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform studiilor kellia kellia Bun gasit, Lucrez intr-o administratie publica locala din 2003 si din 2007 sunt functionar public. Sunt incadrata in functia de referent. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)