avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare conform studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare conform studiilor

Bun gasit,

Lucrez intr-o administratie publica locala din 2003 si din 2007 sunt functionar public. Sunt incadrata in functia de referent. Anul acesta am obtinut licenta in Psihologie la Universitatea Spiru Haret, forma de invatamant ID. Desi am depus la Serviciul Resurse Umane, inca de la inceputul lunii septembrie a.c., o copie dupa adeverinta de licenta mi s-a comunicat verbal ca nu pot fi incadrata pe studii superioare, apreciindu-se ca adeverinta respectiva nu este valabila, desi le-am adus la cunostinta ca in Monitorul Oficial din 28.09.2009 s-a publicat Ordinul ministrului Educatiei Cercetarii si Inovarii privind valabilitatea stampilei folosita de USH pe diplomele si adeverintele de licenta pentru cei care au fost inmatriculati la ID la Spiru Haret in perioada 2005-2008.
Mi se solicita sa aduc o adeverinta de la MECI care sa permita incadrarea mea!!

Va rog sa imi comunicati punctul dv. de vedere cu privire la situatia prezentata si sa ma sfatuiti ce pasi pot urma pentru a obtine incadrarea pe studii superioare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kellia , utilizator 14:05, 1 Octombrie 2009
Ati primit un raspuns corect din partea departamentului de resurse umane!
Va mai recomand sa cititi si sa luati la cunostinta statutul functionarului public,unde veti regasi raspunsul celor de la resurse umane.:)
Multumesc pentru raspuns, insa va rog sa precizati exact care paragraf din statutul functionarului public face referire la situatia prezentata anterior?
Problema este legata de valabilitatea adeverintei de licenta de la USH, ca din cate am inteles daca obtineam o licenta de la alta universitate incadrarea mea pe studii superioare s-ar fi putut face. Discutiile cu cei de la resurse umane nu s-au puratat pe prevederile statutului functionarului public. Din informatiile pe care le am absolventi ai USH forma ID care au terminat in 2008 au fost promovati anul trecut pe o functie cu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)