Am lucrat la o firma care "comercializeaza" pc-uri timp de 4 luni si am fost concediat in urma cu 3 zile fara preaviz.
De asemenea am fost plecat din oras si nu mi s-a acordat nici un fel de diurna.Si culmea acuma am fost sanctionat cu 30% din salariu, drept urmare mi-au oprit lichidarea.
Nu am fost platie nici ptr perioada de proba si acuma imi spun ca nu am voie sa ma angazes in alta firma cu acelasi profil ptr o perioada de 2 ani ptr ca ma vor da in judecata.
Documentul semnat de mine nu are nici antet si nici o stampila a firmei respective, prin urmare din ce stiu eu inseamna ca nu e oficial.
Daca ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti legea ptr. a o putea cerceta mai bine.
Cum te-au concediat? Daca e concediere conf.art.61 lit.a nu se acorda preaviz, dar trebuia efectuata cercetarea disciplinara.
Diminuarea salariului ca sanctiune disciplinara nu poate depasi 10 % pe luna.
Nu ti se poate interzice angajarea la o firma de profil, decat daca ai semnat o clauza de neconcurenta in care se specifica clar ce activitati nu poti presta, pe ce perioada, si in schimbul unei indemnizatii lunare.
Citeste Legea 53/2003, actualizata (Codul Muncii).
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2007 tana, utilizator
Din pacate nu munceam cu carte de munca, angaajtorul a promis ca o sa ii faca una in care voi fi trecut cu 2 ore de munca pe zi.
Concedierrea a fost...brusca....un coleg a venit si a zis ca de azi nu mai muncesc.
Sanctionarea salariala a fost ptr a mi se aminti ca am uitat sa trimit un colet.