avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar

am ofirma de constructii iar din ianuarie nu am mai reusit sa prind nici o lucrare si as dori sa o inchid nu am datorii dar nu-mi permit sa platesc acest impozit cum ar trebui sa procedez va rog pe firma am un excavator dar acum e praf nu se mai poate lucra cu el multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 17:23, 10 August 2010
Aveti doua variante:
1. cesionare firma
2. inchidere firma dar asta nu va absolva de plata impozitului forfetar!

Eu zic sa o alegeti pe prima!!!:)
Suspendati firma. Platiti impozitul pana la data suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma! eche eche Am o firma infiintata in 2008 fara activitate inca de la inceput si vreau sa o desfiintez. Acum am aflat si eu de taxa forfetara, suntem in luna iunie si sa ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar firme suspendate mirela rotaru mirela rotaru Ma poate elucida cineva daca firmele suspendate paltesc in continuare impozitul forfetar? chiar si cele suspendate in 2009? cum se contabilizeaza aceste sume ... (vezi toată discuția)