avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girarea unui imprumut cu un teren
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girarea unui imprumut cu un teren

S-a girat un imprumut bancar cu un teren intravilan ,dupa care pe acel teren s-a construit o lucuinta.In ultimul timp a intrat in imposibilitate de plata a ratelor la imprumut.In aceasta situatie poate banca executa terenul in situatia in care nu este girata si constructia?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:26, 10 August 2010
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girarea unui imprumut cu un teren feola feola S-a girat un imprumut bancar cu un teren intravilan ,dupa care pe acel teren s-a construit o lucuinta.In ultimul timp a intrat in imposibilitate de plata a ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara pentru neplata credit nevoi personale marian_26 marian_26 Am un imprumut la banca si nu am girat cu un teren intravilan. Banca poate cumva sa mi-l ia dau nu mai platesc ratele? Pot sa imi fac acte pe terenul mentionat ... (vezi toată discuția)
Executare girant Elena Denisa Elena Denisa Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)