avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

Ma intereseaza ce acte trebuie pt deschidere actiune incredintare minor 12 ani?
am divortat in ianuarie 2008 si copilul rezultat in urma casatoriei a fost incredintat mamei cu obligatia mea la plata unei alocatii de 350 roni lunar. Baiatul a stat mai mult la mine si parintii mei dar acum am aflat ca de 5 zile mamalui a plecat la munca in Franta pentru 3 luni.
Doresc sa deschid actiune de incredintare a baiatului pentru crestere si educare si obligarea paratei de plata unei alocatii legale
Mentionez ca baiatul a fost crescut si educat in proportie de 80% de mine si parintii mei la domiciliul meu si a parintilor mei
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 14:55, 10 August 2010
Cerere de chemare in judecata, taxa de timbru si timbru judiciar si probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru custodia unui copil minor sub 14 ani mickey_hd mickey_hd -ce acte sunt necesare pentru a `obtine custodia unui copil minor sub 14 ani -cum se complecteaza cererea (vezi toată discuția)
Copil 12 ani, parinti necasatoriti---cui poate ramane copilul? doina80 doina80 Va voi expune un caz mai aparte, mama si tatal nu au fost casatoriti niciodata, dar au locuit impreuna si si-au crescut copilul impreuna. Acum baiatul are 12 ... (vezi toată discuția)
Cerere de incredintare a minorului nicusor george nicusor george cum sa formulez o cerere de incredintare a minorului catre mama ,acesta fiind in crestere la tata prin hotarare judecatoreasca definitiva.Mentionez ca ambii ... (vezi toată discuția)