avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizare

care este ordinea criteriilor de care trebuie sa se tina seama pentru a efectua o disponibilizare intro institutie bugetara>?

apartenenta politica
pile
nepotism
studii
competente
concurs (indiferent de studii)
...........????????
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
andrei vio, utilizator
andrei vio a scris:

care este ordinea criteriilor de care trebuie sa se tina seama pentru a efectua o disponibilizare intro institutie bugetara>?

apartenenta politica
pile
nepotism
studii
competente
concurs (indiferent de studii)
...........????????

Este posibil ca fiecare Minister sa aibe deja aprobata o anumita procedura privind disponibilizarea personalului ...
unde poate fi gasita?
andrei vio a scris:

unde poate fi gasita?

Ce Minister cautati ? .. trebuie sa vedeti HG care modifica privind organizarea si functionarea acestuia si apoi Ordinul pentru aprobarea Procedurii de restructurare si reorganizare la nivelul acestui minister.
Intr-un program legislativ le puteti gasi mult mai usor.
MINISTERUL AGRICULTURII !!!!!????

ANIF ( agetia nationala de inbunatatiri funciare)
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
andrei vio, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt unic intretiator de familie Laura-Mariana Laura-Mariana Sunt divortata si am un copil in intretinere, mic de 5 ani. As vrea sa stiu daca pot fi disponibilizata in aceasta situatie, la noi se fac restructurari, eu ... (vezi toată discuția)
Restructurea legea 63/2010 - personal contractul in institutii radu_mc radu_mc Buna ziua. Daca pentru restructurea (OUG 63/2010) posturilor functionarilor publici institutiile / ordonatorii de credite s-au folosit de art 100 legea ... (vezi toată discuția)
Preaviz Sokraa Sokraa Buna ziua, sunt funtionar public in cadrul Min.Fin. si am primit preaviz in baza art.99 alin.1 lit.b din Legea nr.188/99. reducera postului din cadrul ... (vezi toată discuția)