avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa timbru judiciar .E corect?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa timbru judiciar .E corect?

in urma succesiunii dupa tatal defunct efectuata la notar in anul 1997 eu si sora mea in calitate de copii am obtinut cate 3/8 iar mama 2/8 din mostenirea tatalui .In 1999 mama mi-a vindut partea ei de 8/16 si 2/8 astfel eu detin din 1999 13/16 iar sora 3/8. In 2009 sora cere iesirea din indiviziune in instanta iar in urma procesului cand am solicitat autentificarea hotararii s-a stabilit taxa de timbru o suma ce reprezinta ,, 3%din valoarea imobilului ce reprezintacota de 5/8 din masa succesorala,,(asa scrie pe notificare)va rog e corect ? ce e de facut ?

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii MIHAELA IN MIHAELA IN Buna seara!Tatal meu a murit in 2004 iar noi nu am dezbatut mostenirea atunci.Sintem 2 frati si mama.Eu cu sora mea nu ne intelegem in ultimul timp. Inpreuna ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar sistarea indiviziunii anisor3 anisor3 Buna ziua!Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani,fapt in urma caruia s-a efectuat succesiunea intre mine sora mea si mama mea (mama mea si sora mea locuind ... (vezi toată discuția)
Drept de a locui in casa mostenita felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Cum pot legal sa locuiesc intr-un imobil aflat pe lista de bunuri de masa succesorala dar care nu poate fi divizata acum datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)