avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte schimbate dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte schimbate dupa divort

buna ziua!de 15 ani nu mai traiesc cu sotul meu,dar inca-i port numele,acum as vrea sa divortez de el,dar sunt mai multe probleme ,cum ar fi:- casa in care locuiesc este facuta de mine, el nu a participat cu nici in ajutor,actele sunt incepute deja,dar acum daca divortez,imi pot schimba si numele din acte?
-cu el am 5 copii, care,acum sunt mari ,3 dintre ei casatoriti,am mai ramas cu cel mai mic 21 ani si cel mai mare 29(care este si bolnav),intre timp am cunoscut un barbat cu care am un copil de 6 ani,as vrea sa stiu daca dupa divort ii pot schimba si lui numele dupa tatal lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:19, 11 August 2010
sigur ca puteti reveni la numele dinaintea casatoriei cu conditia sa specificati acest lucru in cererea de divort. copilului nu i se poate schimba numele.
cand faceti intabularea la casa, ar fi bine sa fiti deja divortata. altfel bunul va fi comun si va trebui sa-l partajati cu fostul sot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa pe doua persoane divortate morley morley Buna ziua As dori un raspuns la o problema mai complicata, in care se afla o ruda de a mea. Persoana in cauza este divortata de sotul sau din anul 2005, dar ... (vezi toată discuția)
Copii din casatorie anterioara alexescu alexescu Buna dimineata! 1. Va cer si eu doua sfaturi, multumindu-va anticipat pentru raspuns. Tatal meu are 2 copii dintr-o casatorie anterioara si 1 copil ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divirt.am nevoie urgenta de un sfat si o lamurire competenta!!!!va rog mult. niky.it niky.it Buna ziua.Ma numesc X si sint din Onesti-Bacau.In anul 2000 am parasit tara singura desi casatorita fiind urmind ca sotul si cei doi copii ai nostri la data ... (vezi toată discuția)