avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putin ajutor va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putin ajutor va rog

Buna ziua!Sunt noua pe acest forum si as avea o intrebare...

Inainte de toate va voi povesti putin problema mea...poate asa veti intelege mai bine...Acum un an si 7 luni a decedat mama mea in urma unei comotii cerebrale,acum 6 ani a mai suferit 2 comotii si a fost operata,apoi a fost pensionata pe caz de boala,a ramas cu sechele...de multe ori nu gandea cum trebuie sau vorbea aiurea.In urma cu 2 ani si jumatate cand a fost ultima oara la comisie pentru evaluarea sanatatii nu au mai internat-o in spital,ci de la gradul II au trecut-o la gradul III si putea sa munceasca cu 4 ore.

Intrebarea mea e...acum dupa 1 an si 7 luni mai putem da in judecata medicul care a trecut-o in gradul III ??Sau e prea tarziu??Avem toate actele doveditoare absolut tot,doar ca deabea ieri am aflat ca puteam face acest lucru...

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: juliaignat , utilizator 20:15, 10 August 2010
Formulati plangere penala impotriva medicului si constituiti-va parte civila.Dar trebuie sa aveti nervi de otel...
Dar sunt sanse sa castigam procesul acum dupa un an si 7 luni?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unui act de vanzare-cumparare facut cu o persoana bolnava DavidOctavian DavidOctavian Buna seara. Povestea mea incepe asa: In urma cu 7 ani,mama mea a decedat,iar tatal meu,acum in varsta de 65 de ani, a ramas in apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap laur87 laur87 bunica are varsta de 70ani, are de aproximativ 4ani diabet, a facut o comotie cerebrala luna trecuta, un urma unei come diabetice, din care a rezultat o ... (vezi toată discuția)
De ce nu se ia in considerare silicoza? black-arrow black-arrow vecinul meu care s-a pensionat de boala in 1999,silicoza si 2 comotii cerebrale,anul trecut in luna noiembrie i-au taiat pensia,au facut contestatie si a fost ... (vezi toată discuția)