Buna seara.
Povestea mea incepe asa: In urma cu 7 ani,mama mea a decedat,iar tatal meu,acum in varsta de 65 de ani, a ramas in apartamentul pe care il cumparase impreuna cu mama.Pe actul de vanzare-cumparare sunt trecuti amandoi.Nici pana acum,tatal meu nu a vrut sa faca succesiunea.
In urma cu doua luni,tatal meu a suferit un atac cerebral,in urma caruia a ramas cu sechele(pareza partiala pe partea stanga,nu se mai poate deplasa,defect de vorbire,uita anumite lucruri).Noi suntem trei frati.Unul din fratii mei incearca sa il convinga pe tata sa ii faca act de vanzare cumparare si sa ii cedeze partea lui(a tatalui) din apartament.
Intrebarea mea este,daca acel act va putea fi facut,avand in vedere starea de sanatate a tatalui meu.
Multumesc.
In primul rand trebuie dovedit medical ca boala de care sufera tatal dumneavoastra ii afecteaza capacitatea de gandire si discernamantul si ca nu poate incheia cate juridice de instrainare....
Cerere
adaa_19
buna seara!bunicul meu are 81 ani si traieste in concubinaj.a avut niste caderi psihice acum 1 an.el vrea sai faca doamnei cu care sta contract de vanzare ... (vezi toată discuția)