avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare grad de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare grad de handicap

bunica are varsta de 70ani, are de aproximativ 4ani diabet, a facut o comotie cerebrala luna trecuta, un urma unei come diabetice, din care a rezultat o paralizie pe toata partea dreapta, tot din acea comotie a facut si o forma de epilepsie.

Spuneti-mi unde trebuie sa ma duc si daca beneficiaza de un grad de handicap?

Nu se poate deplasa, nu se poate descurca singura.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:05, 31 August 2010
Contactati medicul de familie in vederea eliberarii de adeverinta pentru comisia de expertiza care ,in baza documentelor care atesta starea de sanatate,poate sa elibereze certificat medical ,
Comisia medicala de specialitate poate sa constate daca afectiunile de care sufera bunica dvs pot fi incadrate in grupa de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de insotitor spatariualina spatariualina tatal meu in varsta de 55 ani a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia nu se poate deplasa si nici nu poatesa manance ... (vezi toată discuția)
Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)
Un salariat poate obtine un grad de handicap la comisia de expertiza pentru persoane adulte din cadrul directiei de asistenta sociala? Ama2010 Ama2010 Un salariat poate obtine un grad de handicap la Comisia pentru persoane adulte cu handicap din cadrul Directiei de asistenta sociala si protectia copilului ? ... (vezi toată discuția)