avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incalcarea fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incalcarea fisei postului

As dori sa va intreb daca angajatorul m-a obligat sa prestez alte munci decat cele din fisa postului, il pot da in judecata cerand despagubiri pentru ca aceste munci mi-au afectat demnitatea si fizicul, si sigur, ce sanse am. Am fost angajata pt. munca la birou, dar m-am trezit facand mancare, plivind pe camp etc. As dori ca aceste lucruri sa nu se intamplesi cu altii.
Cel mai recent răspuns: petra.jo , utilizator 20:59, 10 August 2010
Bineinteles ca va puteti adresa instantei de judecata,dar va sfatuiesc sa formulati in prima faza o plangere adresata Inspectoratului Teritorial de Munca.
Mi-e cam teama ca se va musamaliza pentru ca seful este prieten bun cu seful de la ITM. Nu stiu ce sa fac... Oricum, am adunat tot felul de probe, gen poze, filmulet, etc.
Pe de alta parte habar nu am ce as putea cere. Dar pentru toate umilintele la care am fost supusa, trebuie sa fie pedepsit. Sunt totusi absolventa de studii superioare, nu mi se pare normal ca sa fiu pusa sa culeg cartofi.
ooooffffffffffff :sorry:

puteti cere un spor de 50% pentru ca ati indeplinit si alte atributii decat cele din fisa postului... va fii greu sa-l obtineti ( art. 41 ccmun )
cu siguranta nu il obtin, nici numai vreau, am plecat de la firma aceea impreuna cu toate dovezile pe care le-am strans in cei 2 ani petrecuti acolo. insa atitudinea aroganta a angajatorului si umilintele traite ma bantuie si simt ca ar trebui sa fac ceva, insa nu stiu ce.

Alte discuții în legătură

Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Sarcini de munca Germanum Germanum Buna ziua. Situatia se prezinta de felul urmator: sunt angajat in departamentul TEHNIC al unei societati mari din Romania (societate care printre altele nu are ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)