avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incalcarea fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incalcarea fisei postului

As dori sa va intreb daca angajatorul m-a obligat sa prestez alte munci decat cele din fisa postului, il pot da in judecata cerand despagubiri pentru ca aceste munci mi-au afectat demnitatea si fizicul, si sigur, ce sanse am. Am fost angajata pt. munca la birou, dar m-am trezit facand mancare, plivind pe camp etc. As dori ca aceste lucruri sa nu se intamplesi cu altii.
Cel mai recent răspuns: petra.jo , utilizator 20:59, 10 August 2010
petra.jo a scris:

cu siguranta nu il obtin, nici numai vreau, am plecat de la firma aceea impreuna cu toate dovezile pe care le-am strans in cei 2 ani petrecuti acolo. insa atitudinea aroganta a angajatorului si umilintele traite ma bantuie si simt ca ar trebui sa fac ceva, insa nu stiu ce.

multumiti-va cu faptul ca ati castigat experienta B-)
poate fii important pe viitor :)
nu pot sa cred ca acest lucru poate continua la nesfarsit... In fine, probabil trebuie sa ajungi la o anumita varsta sa nu le mai iei pe toate la suflet...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Sarcini de munca Germanum Germanum Buna ziua. Situatia se prezinta de felul urmator: sunt angajat in departamentul TEHNIC al unei societati mari din Romania (societate care printre altele nu are ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)