avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLS lamuriri !!! URGENTE!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLS lamuriri !!! URGENTE!!!

Buna ziua !
azi am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de martor la un proces citez "FOND - plangere contraventionala"....in caz de neprezentare rezultatul se va face in scris. Sincer sa fiu nu stiu exact de unde mi se trage fiindca nu am avut de a face cu aceste chestii, in schimb gandul ma duce cateva luni in urma cand am facut mai multe plangeri la politie din cauza unui vecin ce statea deasupra mea si care ma teroriza cu muzica si tot felul de zgomote, odata chiar m-a imbrancit in casa liftului.Atunci politia a venit de cate ori am chemat-o si i-a dat amenzi (in lipsa deoarece omu nu deschidea usa in timpul scandalului pe care il facea si era miezul noptii) ma gandesc ca de la acel conflict mi se trage.Oricum de vreo 2 luni m-am mutat de acolo, unul din motive fiind si asta fiindca nu mai aveam liniste. Acum ce este de facut ? trebuie sa ma duc neaparat la proces (sunt convins ca handicapatu nu vine) si chiar de ar veni nu stiu cu ce m-ar mai putea ajuta, doar ca sa intorc raul pe care mi l-a facut el.Dar banuiesc ca nu merita iar dovezile sunt multitudinea de amenzi pe care le-a primit in jur de vreo 5-6 a cate 1000 ron fiecare.Deci va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu ma duc la acest proces nu de alta dar timpul nu-mi permite!Cine l-a bagat in proces Politia? sau plangerile mele pe care le-am dat pe la sectia de politie ?

Multumesc anticipat si astept raspuns foarte urgent deoarece infatisarea este pe 5 oct ora 12!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:22, 24 Septembrie 2007
Probabil fostul dvs. vecin a facut plangere impotriva procesului verbal de contraventie si sunteti chemat ca martor.
Acum depine ce doriti: puteti merge sau nu. Daca instanta doreste sa va audieze va poate cita cu mandat de aducere.
poate sa faca asa ceva din moment ce l-au amendat mai multi politisti? si daca nu ma duc inseamna ca el scapa fara nici o sanctiune? pt ca tulburat linistea locatarilor?
Depinde ce se intampla in procesul respectiv.
In principiu se poate si anula.
Martorul care nu se prezinta poate fi si amendat... Asa ca, daca tot aveti "cuvinte de lauda" pt fostul vecin ... de ce s-o incasati dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala politia comunitara th3king666 th3king666 Salutare...am si eu o mica problema...saptamana trecuta am primit o amenda contraventionala de la P.C. pentru k nu am vrut sa ma legitimez.....Cum o ... (vezi toată discuția)
Abuzul de putere, abuzul in serviciu, nedreptate roibu001 roibu001 Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati. Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a ... (vezi toată discuția)
Acuzata de distrugere pe nedrept.va rog ajutati-ma cu un sfat maara maara Buna seara. Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: Anul trecut am fost acuzata ca am zgaraiat noaptea masina unei persoane si ca am fost vazuta de 2 ... (vezi toată discuția)