avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare job

am terminat facultatea de management de curand.pana acum am avut salariul mediu pe econ.chiar mai putin adica 600 ron net.sunt secretara la o societate comerciala.as putea solicita trecerea mea in alta grila de salarizare adica pt studii superioare?ce ar trebui sa fac pt asta?

va multumesc !:sorry:
Cel mai recent răspuns: petra.jo , utilizator 21:30, 10 August 2010
Incearca sa obtii un alt post pentru ca pentru cel de secretara nu necesita studii superioare asa ca angajatorul nu este obligat sa iti ofere salariul cuvenit celor cu studii superioare. Adica vei ramane la 720 si nu la 1200. Daca insa obtii un post care necesita studii superioare, angajatorul trebuie sa iti dea 1200. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim. patra patra Buna ziua, am terminat facultatea si m-am angajat pe un post de pedagog.Mi s-a spus ca acest post nu necesita studii superioare, astfel ca ma incadreaza ca ... (vezi toată discuția)
Este lege pentru studii superioare sa ai minim pe economie de 1200lei? SORYN_MYHAELA SORYN_MYHAELA VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE (vezi toată discuția)
Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie iculici iculici LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA. DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN ... (vezi toată discuția)