avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament prin procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament prin procura

Buna seara,
As dori sa stiu daca pot mandata pe mama mea sa vanda un apartament in numele meu.Eu locuiesc in Jud Arges iar apartamentul, dobandit prin vanzare cumparare cu clauza de intretinere, de la bunicul meu, se afla in Jud Buzau.Sunt necesare si datele cumparatorului?am vazut pe internet modele de procuri care contineau si aceste date. Doresc sa inchei procura in Arges si vreau sa stiu daca e necesar sa contactez cumparatorul din Buzau pentru aceste date.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 00:24, 11 August 2010
puteti sa mandatati,nu sunt necesare datele cump;mergeti la notar si va indruma el
~ Conținut șters la cerere ~
sigur ca ii puteti da procura notariala mamei dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata procura notariala paicaflorica paicaflorica Buna ziua.Multumesc ca existati.O bunicuta(82 ani)are doi copii plecati amandoi din tara.Casa in care locuieste bunicuta este data celor doi copii cu act ... (vezi toată discuția)
Amantul sorei mele vrea sa scape de mama... bucurescu bucurescu Buna ziua , suntem 3 frati. In anul 2002 mama noastra a vandut apartamentul cu 3 camere unde stateam cu ea, si a cumparat unul cu 2 camere, trecandu-l pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am un contract pe numele mamei mele si vreau sa l ... mihaela puf mihaela puf buna ziua ! am un contract pe numele mamei mele si vreau sa l reziliez deoarece exista neconcordante in ceea ce priveste ratele pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)