avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata procura notariala

Buna ziua.Multumesc ca existati.O bunicuta(82 ani)are doi copii plecati amandoi din tara.Casa in care locuieste bunicuta este data celor doi copii cu act notarial cu conditia sa o intretina(si sa nu poata fi scoasa afara din casa) pana la decesul acesteia.Cei doi copii au f mare grija de bunicuta in special financiar si vin acasa cel putin odata pe an.Acum bunicuta vrea sa se mute din casa la bloc.Copii sunt de acord cu hotararea ei.Unul dintre copii vine din SUA si merge la notar sa ii dea imputernicire sa vanda casa si sa cumpere apartamentul pe numele fratelui sau(acesta este in Austria si poate veni mai des acasa)Intrebarea este urmatoarea:aceasta procura are termen de valabilitate sau este valabila permanent(va dura pana gaseste cumparator la casa si apoi un apartament care sa-i satisfaca necesitatile-data fiind varsta bunicutei)Va multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:24, 17 Martie 2016
Are un termen de valabilitate, trebuie sa specifiati durata mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu minor florica1933 florica1933 Fratele a decedat in SUA si are un copil minor nascut acolo. Trebuie sa dezbat succesiunea.Trebuie transcris actul de deces, actul de nastere al copilului?Am ... (vezi toată discuția)
Custodie copil, tutore decedat mirellac mirellac Fratele meu in concubinaj cu o doamna 8 ani, relatie din care a rezultat o fetita -9 ani.Acum 2 ani ea pleaca de acasa (fara copil) ,fetita refuza sa mearga la ... (vezi toată discuția)
dezbatere mostenire dupa mama decedata marina-maria marina-maria Buna ziua, Sotul meu are un frate plecat in Spania, iar de curand s-a hotarat dezbaterea mostenirii dupa mama, aceasta fiind decedata. Acum multi ani ei ... (vezi toată discuția)