Acum 2 zile mama a victima unei agresiuni cu agresor cunoscut ; fost batuta in asemenea hal incat la momentul actual este internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti , are o plaga la cap de 10 cm lungime, multiple echimoze pe toata suprafata corpului, lovita in mod insistent in zona rinichilor , ficatului, si plamanilor, si cateva coaste rupte , una dintre acestea perforandu-i plamanul. La momentul agresiunii, organele de politie care s-au deplasat la fata locului nu au luat nici un fel de masuratori, nu au facut poze, desi era sange putin mai departe de locul faptei ( pana acolo unde reusise mama mea sa se tarasca) , ba mai mult,nu au facut nici un demers impotriva agresorului ( din cate am reusit sa ma imformez ar fi trebuit retinut, eventual ii gaseau bata cu care o lovise pe mama si care era plina de sangele acesteaia).A 2-a zi de la incident, la intrebarea mea in legatura cu masurile care se vor lua impotriva agresorului(daca il vor retine)cei de la Politie mi-au spsus ca il cauta dar nu-l gasesc( desi cu o zi inainte agresorul se plimba nestingherit prin oras).Mentionez ca atunci cand a fost lovita , mama se afla impreuna cu mine, sora mea si inca o prietena de-a noastra. Desi ne-au luat declaratii mie si surorii, ce de la politie mi-au spus ca cred ei ca n-ar fi sanse sa-l aresteze , dar asteaptaca mama mea sa mearga la medicul legist si in urma rezultatului ( nr de ingrijiri medicale acordat) se vor pronunta cu certitudine.
Eu personal am luat legatura la institutul de medicina legala si mi s-a spus ca Politia ar fi trebuit sa-i sesiseze deja , si mi-au spus mie sa iau legatura cu politia si sa le spun sa faca sesizare.De asemenea din informatiile mele, in cazurile care necesita mai mult de 20 de zile medicale( care cred ca este si cazul mamei mele), organele de politie trebuie sa se autosesizeze. Pe de alta parte , in cazul in care agresorul ar fi fost disparut din oras sa zicem , ar fi trebuit sa se scoata un mandat de arestare pe numele lui, eventual o interdictie de a parasii tara, etc ( desi v-am spus ca el se plimba nestingherit). Punctez de asemenea ca mamei inca nu i-au luat declaratie , ptr ca nu s-au deplasat pana in Bucuresti( noi suntem din provincie, undeva la app 50 km distanta de capitala).Mie si surorii mele la momentul actual ne este teama sa iesim din casa, pentru ca agresorul are un prieten , vecin de-al nostru pe care-l viziteaza frecvent.
Vreau sa mai accentuez si faptul ca acesta nu este primul incident de genul, avand in vedere ca mama a mai fost agresata in urma cu 4 luni, de o pers trimisa tot de agresorul actual, iar cei de la Politie erau instiintati in repetate randuri ( incepand cu martie 2009) asupra ceea ce urma sa se intample, in prealabil existand mai multe amenintari.
CE-MI RECXOMANDATI SA FAC?? CE MASURI AR TREBUI LUATE IN ACEST CAZ??Nu mai stiu pur si simplu incotro sa-mi indrept atentia , din moement ce din partea organelor in drept este o lipsa totala de interes, nu vor sa-si faca meseria asa cum trebuie. VA ROG SA MA INDRUMATI! Va multumesc anticipat