avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conditii de calatorie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conditii de calatorie minor

sunt divortata de fostul sot iar copilu este in grija mea .vreau sa stiu dak mai e nevoie de semnatura tatalui pentru a scoate copilul din tara dak acesta mi-a fost incredintat mie spre crestere printr-o hotarare def si irev fara ca el sa aiba drept de vizita sau etc asupra copilului.:sorry:
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:05, 11 August 2010
Nu este nevoie de semnatura tatalui, insa trebuie sa aveti la dvs hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila spre a o prezenta la granita.
Este necesar doar sa aveti hotararea definitiva si irevocabila la dvs., fara alte semnaturi.
Nu, aveti nevoie doar de hotararea prin care v-a fost incredintat minorul spre crestere si educare legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui minor din tara antonela30 antonela30 am un baietel de 10 ani si as dori sa il iau in italia insa nu l mai gasesc pe tatal sau pt semnatura nu exista nik o posibilitate sa l pot scoate din tara ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor, iesire din tara ramonamtm ramonamtm Am si eu o problema am un copil de 8 luni tatal la recunoscut la nastere dar dupa aceea nu sia mai dat interesu noi nu neam mai intelesu fata de copil. copilu ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate un copil minor trecut pe numele tatalui fara acordul lui? regizor regizor Buna ziua...Am si eu o intrebare...As dori sa aflu cum pot merge impreuna cu copilul care este minor in alta tara...coplul fiind trecut pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)