avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... venituri de natura profesionala - obtinute ocazional
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

venituri de natura profesionala - obtinute ocazional

Buna ziua.
Astazi, 11.08.2010, a fost postat un articol pe avocatnet.ro (www.avocatnet.ro/content/art... ".
Mie nu-mi este f clar nici din articol daca in cazul veniturilor de natura profesionala, obtinute ocazional se platesc sau nu si contributiile sociale (pensie, sanatate si somaj) sau numai impozitul de 16% ca pana acum.
Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bygu13 , utilizator 15:39, 1 Septembrie 2010
Multumesc foarte mult. Problema este ca revista la care publicam platea impozite pentru suma pe care mi-o dadeau mie pe contract civil. Eu deja eram angajat la alte firma care la fel platea toate dariel catre stat. In aceste situatii eu trebuie sa mai fac declaratia aceasta pe OUG 58?

In iulie am publicat dar in august nu mai public pentru ca nu mi s-a solicitat. Venitul poate fi considerat ocazional?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul ctrb.oug 58/2010 rodia rodia Pt.determinarea venitului net se face calculul deductibilitatilor lunar???:-/ (vezi toată discuția)
Mai platesc contributii pe intreprindere individuala daca am calitatea de salariat? ernest valentino ernest valentino Sunt incadrat la o societate cu carte de munca, dar mai am si o intreprindere individuala, intrebarea e daca mai trebuie sa platesc contributii separat si ... (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 ramona_moraru ramona_moraru Am o pfa si sunt si angajata cu contract de munca in alta parte cum va fi impozitata pfa. Trebuie sa platesc contributiile se asigurari de sanatate pt pfa ... (vezi toată discuția)