tantzat a scris:
Mi-a spus cineva ca a dat la un moment dat in site-urile romanesti cu documente juridice peste un fel de carta a drepturilor copilului in care se mentioneaza clar faptul ca un copil cu varsta pana la 3 ani este considerat oarecum parte organica a mamei, despartirea de aceasta fiind dezastruoasa. Desi am cautat indelung acest document si diverse altele cu drepturile copilului, nu am gasit nicaieri vreo referire exacta la aceasta varsta a copilului. Ma poate ajuta cineva cu detalii?
Multumiri anticipate tuturor!
Dat fiind faptul ca la conceptia unui copil este nevoie si de un tata, de ce nu ar fi considerat si parte organica a acestuia? Ar trebui sa aveti in vedere si faptul ca sunt destui tati care beneficiaza de concediu pentru ingrijirea copilului pana la doi ani si care se ocupa efectiv de copil, iar faptul ca un copil trebuie sa ramana langa mama doar pentru ca este femeie (mama) tinde sa devina un mit..
Despartirea copilului de parinti este dezastruasa pentru un copil indiferent de varsta acestuia, de destpartirea de mama sau de tata in egala masura....
Studiati oricum legea 272 / 2004.