avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca adminstrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca adminstrator

ca administrator sunt obligat sa-mi fac contract de munca in cadrul societatii?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:06, 15 Octombrie 2010
Nu,puteti ramane administrator numit prin actul constitutiv,fara a fi remunerat,sau puteti fi angajat ca si administrator;
pot fi obligat? aveti cumva legea?
Nu sunteti obligat sa va angajati cu CIM. Sunteti obligat la plata CAS si CASS.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters109653, utilizator
1. Din Legea 31/1990 (actualizata):
Art. 19^1. -
...
(3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.
...
2. Nu exista obligatia pe care o solicitati.
edusa a scris:

ca administrator sunt obligat sa-mi fac contract de munca in cadrul societatii?

Nu sunteti obligat sa va faceti c.i.m. ... insa legea va da aceasta posibilitate in cazul SRL-urilor.

Alte discuții în legătură

Poate fi condamnat la o pedeapsa cu privare de libertate? romik123 romik123 BUNA ZIUA! NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO SI DORESC SA PRIMESC RASPUNS LA URMATOAREA PROBLEMA: -TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI SOCIETATI COMERCIALE ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
I.i. contract de munca poolmat poolmat se zice ca posesorul I.I.-ului nu poate avea contract de munca ,insa ,el platind la fondul de pensii ,somaj si sanatate ,nu inseamna tot un contract de munca ? ... (vezi toată discuția)