avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... poate fi condamnat la o pedeapsa cu privare de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

poate fi condamnat la o pedeapsa cu privare de libertate?

BUNA ZIUA!
NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO SI DORESC SA PRIMESC RASPUNS LA URMATOAREA PROBLEMA:
-TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI SOCIETATI COMERCIALE SRL FRANCIZA A FRANCIZORULUI .... SRL,SPECIALIZAT IN PRODUCEREA SI DISTRIBUIREA DE TIMPLARIE DE ALUMINIU.
RECENT A PRIMIT O HOTARIRE JUDECATOREASCA A UNEI INSTANTE CIVILE PRIN CARE ESTE OBLIGAT SA PLATEASCA URMATOARELE SUME:
39000 LEI ADMINISTRATIEI FINANCIARE;
14400 FRANCIZORULUI:
3000 ONORARIUL EXECUTORULUI.
IN PREZENT TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI ASOCIATII DE LOCATARI SI ESTE REMUNERAT CU 750.00RON.
INTREBAREA MEA ESTE DACA EL NU PLATESTE ACESTE SUME,POATE
FI ULTERIOR CONDAMNAT LA INCHISOARE?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:38, 6 Aprilie 2011
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare si cheltuieli de judecata - admisilibilitatea in cazul in care nu sunt platite pablodaniel pablodaniel un prieten a fost condamnat la 7,5 ani inchisoare cu executare pentru legea 143/2003. in momentul arestarii i s-au conficat banii gasiti la el in valoare de ... (vezi toată discuția)
Plata despagubiri VLADMACRON VLADMACRON Buna ziua. Am urmatoarea problema: in urma cu 3 ani am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare si 2 ani de incercare, precum si la plata onorariului ... (vezi toată discuția)
Contract de franciza gyoni8 gyoni8 Va rog foarte mult, daca se poate sa ma ajutati cu un draft de contract de franciza, care sa se apropie cat de cat de cerintele Ordonanţei nr. 52/1997 din ... (vezi toată discuția)