avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ajutooor va rog!!!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ajutooor va rog!!!

Va rog sa-mi spuneti ce autorizatie este necesara pt.o persoana fizica care presteaza servicii de orice gen si cine o elibereaza.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters162207 , utilizator 14:24, 11 August 2010
Nu poti presta servicii de orice fel ci numai cele pt care ai o calificare(diploma pt o anumita calificare sau 2 ani vechime in munca, trecuta in carnetul de munca)
Autorizatiile se obtin in functie de serviciul prestat de la autoritatea competenta;
Poti face un SRL pe care sa prestezi acea activitate si nu ai nevoie de calificare sau vechime;
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
Mihaiela Dragomir , Avocat
Autorizatia se elibereaza de catre Primarie, si se inregistreaza la Registrul Comertului, și atomat, la Finante.
:OUnitati de invatamant, Agentii, unitati agreate de Ministerul Invatamantului.(privind calificarea)
Primaria - autorizarea.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters109653, utilizator
In cazul meu i-mi trebuie autorizatie pt.a canta live cu formatia la petreceri si nunti dar nu am terminat scoala de arta populara(din trei ani am facut doar doi)deci in concluzie nu pot presta acest serviciu legal?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta functionare dj / muzicant greierepoznas greierepoznas Buna ziua, Sunt din Bucuresti si va rog daca se poate, un raspuns la o problema : Vreau sa prestez servicii gen DJ si live ca muzicant, insa nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Ii sau pfa ela1987 ela1987 Buna ziua, as vrea sa imi infintez o II sau un PFA si nu stiu care dintre ele ar fi mai buna, am inteles ca mai nou se pot face angajari si cu PFA; daca ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)