avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere

daca am un contract cu o banca in care se stipuleaza urmatoarele:
incetarea contractului devine efectiva numai dupa stingerea obligatiilor de plata ale Imprumutatului.
si, pe de alta parte, zice ca contractul este reziliat de drept fara interventia vreunei instante la data mentionata in notificarea de reziliere iar banca mi-a trimis notificare de reziliere pentru neplata ratelor;

contractul meu a incetat sau inceteaza dupa achitarea ratelor restante?
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 14:57, 11 August 2010
inseamna ca banca va proceda la executarea silita pt a-si recupera debitul de la dvs.
atunci trebui sa imi trimita si act aditional conform noilor prevederi legale?
contractul a incetat sau nu?
inseamna ca ,contractul a fost reziliat de drept;
va urma executarea silita;
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
Mihaiela Dragomir , Avocat
deci nu mai produce efecte pt viitor, eu nu mai am niciun drept si am doar obligatia de a le restitui banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de ultim grad Motorider Motorider Buna ziua, Am solicitat bancii o restructurare a unui credit de consum. Imi aproba restructurarea creditului in urma semnarii unui act aditional. Inaintea ... (vezi toată discuția)
Reziliere - act aditional la contractul de servicii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Directorul institutiei noastre mi-a cerut sa ii inaintez un Referat in care sa cer rezilierea Contractului de servicii - pentru programul ... (vezi toată discuția)