avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune prin judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune prin judecata

Buna ziua ,

Am o intrebare privind un teren aflat in indiviziune . Daca prin darea in judecata a celuilalt coproprietar al terenului pot obtine iesirea din indiviziune , avand in vedere faptul ca acesta nu se poate prezenta la judecata .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:06, 11 August 2010
Se rezolva prin actiune in instanta-se poate judeca in lipsa paratului sau acesta poate angaja un avocat,poate face procura judiciara unui avocat sau unei rude pt a fi reprezentat.
Multumesc
Trebuie sa fie citat paratul legal.
In rest nu sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune aramcos aramcos avem un certificat de mostenire un de sunt inscrise casa si terenul aferent si totodata sunt inscrise si adeverintele eliberate de primarie in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire - dupa cumparare bun imobiliar in coproprietate elims elims Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri concrete la cateva nelamuriri. Am studiat si alte subiecte pe forum si am o vaga idee despre ... (vezi toată discuția)
Numar cadastral gresit Felici-Moldovan Felici-Moldovan Buna ziua ! In primul rand trebuie sa va scriu inca de la inceput ca-mi pun toate sperantele in raspunsurile d-voastra.Am ajuns la disperare( sunt de doi ani ... (vezi toată discuția)