avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Diurna si baza de calcul pentru Concediul de ingrijire ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Diurna si baza de calcul pentru Concediul de ingrijire a copilului

Buna ziua -

Salariul meu consta in salariu net lunar + diurna calendaristica pentru deplasare in Franta (pentru 30 de zile/luna eu lucrand permanent in Franta). Intrebarea mea este daca diurna intra si ea in calculul bazei pentru CIC.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters148946 , utilizator 23:08, 11 August 2010
Nu se ia in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia cu privire la detasarea unui angajat intr-un stat membru al ue hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt angajat in Romania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Scopul angajarii a fost detasarea la sediul din Franta al firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei de deplasare pentru mediu privat , calculata la salariu minim pe economie , cum se ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente ce intra in calculul indemnizatiei pt. concediul de odihna argos1 argos1 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele sporuri sunt permanente si se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei concediului de odihna? - sporul de ... (vezi toată discuția)