avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Buna ziua.am sa va descriu ce mi s aintamplat si va rog daca imi puteti spune ce se poate face impotriva acestei persoane,
In data de 10.08.2010 am fost martor la un accident .Soferul masinii respective a vrut sa paraseasca locul accidentului si l am oprit spunandu i ca voi suna la politie ,accidentul fiind unul cu victime (nu grav accidentate).Am coborat din masina si am sunat la apelul de urgenta 112 timp in care din masina respectiva s a coborat o persoana de sex masculin si a inceput sa injure ca de ce sun eu la politie.In timp ce vorbeam la 112 respectivul mi a luat telefonul din mana si mi a tras 2 palme.a venit jandarmeria,i a luat datele si au spus ca daca vreau sa depun plangere sa merg la politie.Am fost la politie dar acolo mi s a spus ca deja a fost sanctionat pentru tulburarea linistii dar nu si pentru agresiunea comisa.
Pot face o plangere penala impotriva respectivului chiar daca nu am fost la medicina legala,avand martori care au asistat la agresiune?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ciprian80, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:13, 11 August 2010
Da, mergeti si depuneti plangere.Fapta constituie loviri si alte violente, chiar daca nu exista zile de ingrijiri medicale. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 luni de la data agresiunii.
Puteti si chiar e indicat sa mergeti cat mai repede la politie si sa depuneti o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica maryapopescu maryapopescu buna seara, as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica lolyliliana lolyliliana In cazul in care esti agresat intr-un centru comercal ai martori, ai despus plangere impotrva agresorului care ulterior agresiuni a fugit insa sunt inregstrari ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)