avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum platesc pensie de intretinere cei care realizeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum platesc pensie de intretinere cei care realizeaza venituri in afara tarii?

buna seara! cum se poate obtine pensia de intretinere pentru minor daca tatal e navigator si realizeaza venituri in afara tarii?am ordonanta irevoabila in care e obligat la plata pensiei si totusi el achita sporadic cate 100 roni desi are venituri foarte mari iar in instanta au fost depuse contracte de imbarcare semnate pe sume mari pentru a demonstra cota majoritara la partaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters114133 , utilizator 22:21, 11 August 2010
Daca reusiti sa faceti dovada cuantumului acestor venituri instanta va putea stabili pensia in functie de acest cuantum dovedit. In cazul in care nu puteti face astfel de dovezi si nu puteti proba existenta unui contract de munca in derulare, se calculeaza functie de salariul minim pe economie.
dar suma reprezentand pensia alimentara s-a stabilit de catre instanta in suma fixa sau in procent?
buna seara.revin cu niste intrebari legate de pensia de intretinere pentru minorul al carui tata e navigator.in urma cercetarilor efectuate de politie pentru neplata pensiei de intretinere ,firma intermediara prin care sotul pleca in voiaje,a trimis raspuns politiei.politistul care se ocupa cu cercetarile mi-a spus ca firma i-a dat venituri dar a spus ca deocamdata nu imi poate spune mai mult si ca doar in momentul in care dosarul va ajunge in instanta atunci voi avea acces la acele documente.sotul a fost audiat si a spus ca va mai da niste bani(adica 100 roni la 2 luni) dar nicidecum atat cat a hotarat instanta ,invocand ca acele venituri reprezinta diurna.politistul mi-a spus ca a trimis dosarul la parchet si ca el si-a incheiat treaba.as vrea sa stiu ce se mai intampla de acum inainte in conditiile in care 3000 euro pe luna in care naviga nu pot reprezenta numai diurna.si aceasta diurna ,daca este lunara intra la calculul pensiei de intretinere?
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
ContSters114133, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere-tatal navigator ContSters114133 ContSters114133 buna seara.revin cu niste intrebari legate de pensia de intretinere pentru minorul al carui tata e navigator.in urma cercetarilor efectuate de politie pentru ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals in legatura cu veniturile dintr-un proces penal abandon de familie din partea firmei intermediare ContSters114133 ContSters114133 am depus o plangere pentru neplata pensiei de intretinere minor la politie in iunie 2010 , a fost sanctionat de parchet cu amenda,am depus plagere la prim ... (vezi toată discuția)
Din nou despre pensia de intretinere minor si reaua credinta!!! ContSters114133 ContSters114133 buna seara! sotul nu a platit decat sporadic pensie de intretinere minor.este obligat la plata a 25% din venitul net lunar.este navigator si firma intermediara ... (vezi toată discuția)