avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

hotarire judecatoreasca

am pierdut un proces .si trebuie sa platesc 15000 ron la o societate ( autoturismul avariat in urma unui accident ) . nu pot sa achit acasta caci nu am de unde si nici bunuri cu care sa pot prin vinzare sa string aceasta suma , doar un serviciu cu un salariu de 670 ron .cum se procedeaza si se poate transforma in detentie ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
liviu1966, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:00, 11 August 2010
va pot face poprire pe o parte din salariu pana isi recupereaza debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma minima pt executare silita imobiliara ContSters403290 ContSters403290 Daca de exemplu am o sulta de platit de 80000 lei plus cheltuielile si onorariu BEJ de 8500 lei total 88500 lei .Achit partial din sulta doar 73500 lei ca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns.sotul a pierdut procesul ce se va intampla??? roxi16_1999 roxi16_1999 sotul meu a pierdut procesul intentat de fostul patron.in timp ce lucra pentru respectivul domn a avut un accident cu autoutilitara pe care lucra iar dupa un ... (vezi toată discuția)
Cum recupereaza daune firmele de asigurari? anays18 anays18 am o nelamuriri legata de un incident survenit acum aproximativ 2 ani ,in care o pers.aflata pe un motoscuter a intrat in spatele unui autoturism in urma unei ... (vezi toată discuția)