avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda contraventionala si complementara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda contraventionala si complementara

credeti ca daca nu am semnat pv pt depasirea vitezei -105 km si nu il primesc acasa se prescrie in 30 zile daca nu ce pot sa fac sa recuperez permisul si sa nu platesc amenda
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 23:41, 11 August 2010
daca nu vi se comunica pv in termen de o luna de la data incheierii , se prescrie executarea sanctiunii .
Formele comunicarii : 1. prin mandat postal 2. prin afisare la domiciliu

Puteti depune plangere contraventionala la judecatoria de pe raza careia s-a savarsit fapta in 15 zile de la primirea pv . cu certificatul de grefa va puteti ridica permisul , pana la pronuntarea unei hotarari de catre instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal nu a fost intocmit de catre agentul constatator armadillo armadillo Buna ziua, Tocmai am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale cu 21 km / ora. Agentului care mi-a intocmit PV-ul i s-a transmis prin statie viteza cu ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie circulatie nicusor563 nicusor563 Buna ziua.Am o speta:acum o luna am fost amendat de politia rutiera pentru viteza(103km/h) si mi s-a retinut si permisul de conducere.Am refuzat sa semnez si ... (vezi toată discuția)