avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare datorii

salut! am si eu nevoie de o informatie daca se poate! am dat cu imprumut o suma de bani unei cunostinte si nu vrea sa mi-o mai inapoieze!m-am bazat pe incredere ,nu am nici un act semnat cu el pt aceasta suma! imi pot recupera banii pe cale legala ?
Cel mai recent răspuns: lole , utilizator 01:05, 13 August 2010
Apelati la un mediator autorizat, pentru a- l convocala mediere si poate reusiti sa va recuperati banii.
Daca nu aveti nici un act, cel putin martori aveti?
Altfel, nici o sansa daca debitorul nu recunoaste datoria.
da ! am martori=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut facut cu chitanta de mana dorelbaiu dorelbaiu In 30.11.2006 am imprumutat o persoana cu suma de 10.000 Ron in baza unei declaratii de mana, scrisa de cel care a imprumutat banii, cu toate datele lui ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie fara inscrisuri smmg smmg buna ziua, acum 8 luni am imprumutat unui prieten o suma de 2.000 lei cu promisiunea acestuia de a-i inapoia in 2 luni....nimic pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani nerestituit manu_lidia73 manu_lidia73 Buna ziua! Intentionez sa actionez in instanta (in civil) o persoana careia i-am imprumutat 15.400 lei. Va rog sa-mi spuneti conform caror articole din ... (vezi toată discuția)