Daca un functionar public ocupa o functie de executie gradul profesional -Superior, treapta de salarizare2, a fost numit temporar apoi a participat la concurs si ocupa o functie de conducere de sef serviciu -treapta de salarizare1, postul sau de executie nu ar trebui sa ramana vacant la gradul si treapta de salarizare avute -S/2? daca postul de conducere se desfiinteaza prin reorganizare, pe ce treapta de salarizare se va intoarece acest functionar ? S/1 sau S/2?
astept lamuriri si va multumesc anticipat
Buna ziua !
Imi este neclar din post-ul dvs. daca ati fost numit temporar sau definitiv in functia publica de conducere sau nu .... de asemenea daca este vorba de cumul de functii sau nu ....
Faceti va rog aceste precizari ....
Daca ati participat la concurs si ati fost numit definitiv in functia de conducere , raporturile de munca in ceea ce priveste functia publica de executie au incetat si astfel in cazul reorganizarii nu mai aveti pe ce post sa reveniti .....
Daca ati fost promovat temporar in conditiile art. 92 din legea 188/1999 atunci veti reveni pe postul ocupat anterior .
Functie publica
boilaa
În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)