avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reorganizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reorganizare

Daca un functionar public ocupa o functie de executie gradul profesional -Superior, treapta de salarizare2, a fost numit temporar apoi a participat la concurs si ocupa o functie de conducere de sef serviciu -treapta de salarizare1, postul sau de executie nu ar trebui sa ramana vacant la gradul si treapta de salarizare avute -S/2? daca postul de conducere se desfiinteaza prin reorganizare, pe ce treapta de salarizare se va intoarece acest functionar ? S/1 sau S/2?
astept lamuriri si va multumesc anticipat
multumesc mult pentru recomandarile/precizarile facute. mi-au fost de mare folos!=D> :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Functionar public ContSters343160 ContSters343160 cum se poate trece de pe postul de superior 3 pe un post vacant de superior 1A? (vezi toată discuția)