avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AJUTOR: inregistrare - in numele PFA - chiosc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AJUTOR: inregistrare - in numele PFA - chiosc autorizat pe nume SC

Sunt o persoana fizica autorizata, pana nu de mult am fost administrator la o societate comerciala din anumite divergente nu mai sunt, adica in prezent nu mai am nici o legatura cu societatea respectiva.
Problema mea apare ca am un chiosc cumparat de mine (factura si chitanta pe numele meu),dar toate actele aferente chioscului( autorizatia de constructie, certificat de urbanism, taxa pentru locul ocupat ) sunt pe numele firmei la care am fost administrator.
Intrebarea este cum pot trece acest chiosc si actele aferente lui ca punct de lucru al meu ca persoana fizica autorizata, dar avand in vedere ca nu mai am nici un fel de relatie cu societatea in cauza, societate care oricum nu vor s-a imi de-a nici un act la mana( ceva de genul contract de inchiriere sau cedare spre folosinta ).
Va multumesc anticipat,
P.S. Astept urgent raspuns #-o
Cel mai recent răspuns: MIHAELA IONELA PANAIT , Contabil 13:54, 2 Noiembrie 2010
Nu aveti acte de cumparare vanzare? Pe baza acestuia puteti sa depuneti o cerere de mentiuni la Oficiul Registrului Comertului pentru inregistrarea ca punct de lucru.
Poate sunt necesare niste clarificari, chioscul va apartine dar este "ridicat" pe pamintul firmei. Asta e situatia?
Da asta este situatia,aveti vreun raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie provizorie chiosc pvc pe proprietatea privata ContSters266201 ContSters266201 Am adus un chiosc de pvc pe terenul socrului si am aflat cam tarziu ca este nevoie de autorizatie de constructie provizorie #-o . Vreau sa-mi deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Partenierat societate comerciala-persoana fizica florinmircea florinmircea Subiect: partenierat societate comerciala-persoana fizica buna ziua, Persoana fizica cere la primarie autorizatie de constructie...se da acceptul Firma ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)