avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie pe net

buna ziua.as avea si eu nevoie de niste sfaturi in ceea ce priveste inselatoria pe net...am cunoscut o persoana pe yahoo mesenger,am prins incredere ca pana la urma sa profite de ea.mi-a spus ca are ceva probleme si daca pot sa o ajut cu niste bani sa se intoarca in romania si dupa imi da banii inapoi. a trecut ceva vreme de cand i-am trimis banii si nu a mai dat nici un semn de viata.ce pot sa fac in acest sens sa imi recuperez banii.va multumesc pentru sfaturi daca aveti sa imi dati
:((
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:19, 17 August 2010
Ii cunoasteti adresa?
Pentru ca vatrebui sa faceti o plangere penala pentru abuz de incredere. atasati si dovezile. Daca nu ati sters conversatiile relative la bani, listati-le si atasati si dovada trimiterii banilor.
puteti sa ii faceti plangere penala daca aveti niste date privind numele, prenumele si un domiciliul al faptuitorului.
Astfel de activitati sunt arhi-cunoscute. Respectivii disapr cu banii. Cu asta se ocupa. Faceti pangere, dar sa nu va asteptati la cine-stie ce solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut !! probl.urgenta Noris0 Noris0 Salut !! Am citit pe aici niste subiecte si ma intrebam daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema ! In urma cu o luna m-am hotarat sa cumpar niste ... (vezi toată discuția)
Violarea de intimitate carlossisilvia carlossisilvia de patru luni de zile o persoana imi foloseste id de mesenger si parola verificand astfel toate convorbirile mele iar eu am aflat de putine zile.as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati, recuperare Manuela91 Manuela91 Buna seara.Am imprumutat cum 3 luni unui prieten din romania,daca il pot numii prieten 200e ca avea mari probleme si nu vroia sa isi piarda calculatorul si ... (vezi toată discuția)