avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament olograf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament olograf

buna ziua am o mare rugaminte am o povestioara sper sa ma fac inteleasa fratele meu timp de 10 ani a avut grija de niste rude a avut procura de la ei inainte de a deceda amindoi au inceput pregatirile ptr ai lasa mostenirea toata insa certificatele de la iml au durat cam mult si ei sau stins unul dupa altul fratele meu raminind doar cu promosiunea in acte ca vor toata averea sa-i fie lasata fratelui meu dar actele de la i m l nu reprezinta testament doar poate sa se poata face ceva ?
rudele nu au avut copii doar un nepot de la un frate decedat din pacate care ne este tata dar el fiind renegat de familia lui toata viata daca este cineva care ne poate ajuta avem martori vecini sau functionare de la aceste rude care stiu ca doreau sa -i lase fratelui meu .din pacate nici noi nu avem de 20 de ani relatii cu tatal nostru asa ca exclus sa -i dea fratelui ceva ba am mai luat si bataie de la el ca sa intre in casa sa puna mina pe avere .iar fratele meu s-a interesat la camera notarilor o nepoata in partea matusii a bagat ca ar avea de la ea un testament olograf dar nimeni nu o cunoaste ca fiind nepoata apropiata ce putem face sau putem face ceva cu certificatele de la iml din care rezulta dorinta celor decedati?
Cel mai recent răspuns: midengeo@yahoo.com , utilizator 18:17, 12 August 2010
inca ceva sau cum putem sa dovedim ca aceea nepoata a facut un fals cu acel testament olograf unde sa mergem acesti unchi erau in permanenta cu doamne platite de fratele meu nu ieseau din casa si nu veneau persoane necunoscute ca sa fie deranjati de oricine sa se fi putut face vreun act fara stirea lui sau adoamnelor respective deci e clar ca se vrea averea cu orice pret nafiind nici o ruda din partea ei matusa avind 3 sferturi din avere va dati seama ca se merge departe
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
midengeo@yahoo.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepoata din partea tatalui cionoiuroxana cionoiuroxana Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani . Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Testamentul poate fi contestat? anni_nicoleta@yahoo.com anni_nicoleta@yahoo.com Buna seara, As dori sa stiu daca dupa noul cod civil un testament poate fi atacat si in ce conditii. Am fost la mai multi notari si fiecare spune altceva. (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)