avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata caldurii la comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata caldurii la comun

locuiesc intrun bloc in care 50% sunt incalzite cu centrale proprii 50%de la sistemul centralizat.a intrai in vigoare legea in care trebuie sa platim 50%din costul caldurii si noi cei cu centrale?care e aceasta?eu iarna trecuta am platit 350 lei caldura,vecinii de langa care nu au centrala 70lei.de la cine la cine se duce caldura?cine incalzeste peretii?stima
Cel mai recent răspuns: radu132 , utilizator 17:33, 4 Februarie 2011
Eu locuiesc la un Bl. din Craiova in casa scarii si prin ap. meu nu trec tevii si nici calorifere nu exzista , in schimb am fost pus sa platesc caludura ?? pierderile de retea? ce pot sa fac?
In nici un stat UE nu se plateste ceva ce nu consumi.
multumesc Radu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 343 anrsc cristina.l. cristina.l. locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)
Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)