avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general certificare bilant 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

certificare bilant 2010

buna seara
o intrebare: am o firma unde nu sunt angajata dar as dori sa semnez bilantul
mentionez ca sunt economist licentiat.ma pot incadra la alta persoana imputernicita conform legii?? ce fel de documente trebuie sa intocmesc pentru a reflecta aceasta calitate de imputernicit....
va rog sa ma ajutati...
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:29, 12 August 2010
buna seara
Un contract de munca cu timp partial si durata determinata , dvs avand functia de contabil sef .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu ca < 35 000euro bogdanch bogdanch Din cate am inteles exista o noua lege care permite oricarei persoane cu studii economice sa tina contabilitatea unei societati comerciale al carei cifra de ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura bilant marichuy marichuy buna ziua, sunt economist la o firma si am intocmit bilantul pt semestru, eu daca sunt un simplu economist am drept de semnatura? nu sunt nici contabil sef ... (vezi toată discuția)