avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut titlul de proprietate

Buna ziua,

Daca parintii mei au pierdut titlul de proprietate pe o suprafata de teren intravilana , cum se procedeaza ? Se scoate altul nou ? De asemenea au pierdut odata cu titlul si originale dupa hotarari judecatoresti . Si acestea se pot scoate in duplicat ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 18:12, 28 Septembrie 2007
da se pot obtine copii certificate de pe aceste inscrisuri la institutiile care le-au dat.
In cazul instrainarii terenului aveti nevoie de titlu de proprietate original sau un duplicat al acestuia.
Trebuie sa publicati in Monitorul Oficial al Romaniei pierderea titlului de proprietate original, apoi cu dovada publicarii in M.Of. va prezentati la Oficiul Judetean de Cadastru si solicitati eliberarea unui Duplicat.
Cu hotararile judecatoresti nu este problema. Va duceti la Judecatorie si cereti copii certificate ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Despre titlul de proprietate mateicostinel mateicostinel Primaria poate sa dea copie dupa titlul meu de proprietate sau dupa orice act, altor persoane fizice , fara acordul meu. (vezi toată discuția)